Reparatie

Goed onderhoud voorkomt dure reparaties

Aircosystemen die lange tijd geen onderhoud hebben gehad, zijn vaak echte energievreters. Ze kunnen zelfs 30 tot 40% meer stroom verbruiken, dan een goed onderhouden systeem. Vervuilde filters kunnen de airco beschadigen en bovendien kan vervuiling in de condensafvoer zorgen voor lekkages. U merkt het pas als u de airco weer aanzet, maar dan is het eigenlijk al te laat en staat u voor kostbare reparaties. Voorkomen is dus beter dan genezen.

Vlamairconditioning raadt daarom aan het klimaatsysteem ieder jaar zorgvuldig te laten nakijken. Afhankelijk van de inhoud moet bovendien elke koelinstallatie regelmatig geïnspecteerd worden op CFK-lekkage. Wij volgen bij het onderhoud altijd een vast aantal controlepunten. Vakkundig onderhoud verzekert u van een goed werkend klimaatsysteem met een lange levensduur. Wij zijn STEK-erkend en voeren alle werkzaamheden aan koelinstallaties uit op deskundige en veilige wijze.

storingsdienst
Bij storingen staat Vlamairconditioning altijd voor u klaar2. Mocht u dus onverhoopt een dringend probleem of storing hebben, neem dan direct contact op met 079-7502075.