Meteen naar de inhoud

Diverse keuzes!

Wat is er nu heerlijker dan een koel binnenklimaat als het buiten warm is. Al even prettig is het als het binnen behaaglijk is op de koude dagen. Vlamairco installeert verschillende klimaatsystemen, van airco’s die alleen koelen tot systemen die koelen én verwarmen.

Particulier

De airco’s die wij leveren zijn van de hoogste kwaliteit. Ze zijn betrouwbaar, stil en energiezuinig. Wij monteren de installatie op vakkundig wijze, waarbij wij oog hebben voor het kleinste detail en zorgen voor een perfecte afwerking.


De mogelijkheden

Voor elke ruimte heeft Vlamairconditioning een passend systeem. Welk systeem het beste past bij uw eisen, is onder meer afhankelijk van de grootte en isolatie van de ruimte en de hoeveelheden warmtebronnen in de ruimte, zoals computers en verlichting.

single split en multi split wandunits

Een single split unit bestaat uit een binnenunit, die hoog aan de wand wordt gemonteerd, en een buitenunit. Single split units worden vooral toegepast in woon- en slaapkamers en kleine kantoorruimten.

Op een multi split airco kunnen op één buitenunit twee of drie binnenunits worden aangesloten. Deze units werken onafhankelijk van elkaar en hebben een eigen afstandsbediening.

Plafond-, kanaal- en cassettemodellen

Deze airco’s zijn ruimtebesparend door montage aan of in het plafond. Het plafondmodel blaast de lucht langs het plafond. De kanaalmodellen worden volledig ingebouwd in vaste plafonds of technische ruimten en voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden in complexe airconditioning installaties. De lucht wordt via buizen naar de gewenste inblaasopeningen geleid en via roosters heel comfortabel in de ruimte verdeeld.

Zakelijk

Voor zakelijke airco’s hebben we een groot assortiment in categorieën!

Categorieën:

  • Bedrijfsruimte
  • Computer/Server ruimtes
  • Fitnesscentra, Horeca, Onderwijs & Praktijkruimtes
  • Retail
  • Als uw categorie er niet bij staat kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen

Onze merken

Wij maken alleen gebruik van A-klasse materialen en installeren de klimaatsystemen van  LG, Fujitsu, Panasonic en andere merken.

U kunt contact met ons opnemen voor verdere informatie betreft de installatie keuzes en of onze merken.

Bent u geïnteresseerd in een airconditioning?

Dan ben jij bij Vlam Airconditioning aan het juiste adres! Wij bieden in Zoetermeer en omgeving onze diensten aan. Wij werken alleen maar met eigen monteurs (STEK-gecertificeerd), dus u bent verzekerd van goede service en kwaliteit.